The form of the building is shaped according to the campus scheme. The project is located on an area that dominates the campus. This dominance is also expressed on the appearance of the building. The project consists of structures like market areas, cafeterias, cinemas, medical centers and guesthouses, which have to be independent but related at the same time. With the 2-storeyed and L –shaped inner street, which is formed according to the in-campus circulation scheme, market areas are situated and by locating the cafeteria buildings on the space created by this geometry, connection points are formed at proper spots. The guesthouse and medical centre have been connected at a point of the street ; and a courtyard, which is to be used as a students’ festival area, is situated between them. The building is approximately on 16.000m2 of land and has been in service since 2014.